Neon / Led

Neon/led

Ledverlichting 

Ledverlichting is inmiddels al een goed alternatief voor neon. Het grote voordeel van ledverlichting is een laag energieverbruik. Ook is ledverlichting eenvoudiger in onderhoud. Ledverlichting maakt het mogelijk om de vroegere onverlichte kleinere letters te verlichten. Met uitgelichte reclame zorgt u voor een verhoogde herkenningswaarde van uw merk. U kunt hierbij kiezen tussen direct verlichte reclame of indirect verlichte reclame.

Ons assortiment aan producten met ledverlichting is erg groot. U vindt bij ons allerlei soorten lichtreclame en elke gewenste vorm of afmeting is mogelijk. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Dat is geen enkel probleem! Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van advies op maat. Samen kijken we welke vorm van lichtreclame het beste bij u en uw bedrijf past. We kijken dan onder andere naar de locatie en de bijbehorende omgevingsfactoren die ook zeker van belang zijn bij het kiezen van de juiste vorm van lichtreclame met ledverlichting.

Lichtbakken

U zou kunnen kiezen voor een van onze lichtbakken. Dit is de meest gebruikte vorm van lichtreclame en dat heeft een reden! Een lichtbak op uw gevel zorgt namelijk voor een opvallende uiting die altijd goed zichtbaar is. Wij leveren lichtbakken in allerlei vormen en maten. De lichtbak kan verlicht worden met energiezuinige ledverlichting, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor tl-verlichting.

Gevelbelettering 

Gevelbelettering is wellicht ook een optie voor u. Onze handgemaakte doosletters zijn dan zeker het overwegen waard. De letters kunnen direct of indirect worden verlicht met ledverlichting. De doosletters met ledverlichting zijn echt wat voor u als u wilt gaan voor een robuuste en eigenzinnige uitstraling. U kunt ook gaan voor een verlichte freesletter. Deze letters kunnen uitgerust worden met ledverlichting en kunnen direct of indirect verlicht worden. Het fijne aan deze letters is dat ze zeer onderhoudsvrij zijn.

Lichtzuilen 

Een lichtzuil is ook een vorm van lichtreclame die misschien goed bij u past. Deze zuil is een erg veelzijdig product. De zuil kan namelijk gebruikt worden om uw merk te presenteren, maar u kunt de zuil ook gebruiken als hulpmiddel bij de bewegwijzering. De lichtzuilen die wij aanbieden worden verlicht met high-power ledverlichting.

Bestellen 

Onze monteurs komen graag de lichtreclame met ledverlichting bij u op locatie monteren. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die ledverlichting en lichtreclame u te bieden hebben? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0165-534026 (Ma – Vr: 9.00 – 17.30) en via de mail op info@meer-reclame.nl.

  • Nieuwsbrief ontvangen?
  • Opgeleverd project
  • Opgeleverd project go stores roosendaal
  • Gebeld worden?

  • Bedrijfspresentatie Video