Gevelreclame

Beachflags

Gevelreclame 

Praktisch elk bedrijf maakt gebruik van gevelreclame. Dit is ook zeer logisch en slim om te doen, want bezoekers weten meteen waar ze moeten zijn. Ook kunt u met gevelreclame uw huisstijl laten zien en een professionele indruk achterlaten op uw klanten. Wij beheersen alle disciplines om de gevelreclame in al zijn toepassingen te ontwerpen, produceren en monteren.

Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om u te voorzien van advies op maat. Bij het adviseren van een bepaalde vorm van gevelreclame kijken wij onder andere naar de gevel waar de reclame op geplaatst gaat worden. Ook letten wij op het budget dat u beschikbaar heeft en op uw huisstijl.

Er zijn verschillende soorten gevelreclame en elke soort heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld onverlichte gevelletters. Deze freesletters kunnen wij maken van kunststof, maar ook van roestvrijstaal (rvs). Hierbij zijn er veel mogelijkheden op het gebied van kleur en formaat, zodat u de letters helemaal naar uw smaak kunt aanpassen. Deze letters worden met afstandhouders op de gevel geplaatst, waarmee u zorgt voor een chique uitstraling. U kunt natuurlijk ook gaan voor verlichte letters. Deze letters zijn zowel overdag als ’s avonds goed te zien en zorgen er dus voor dat uw gevelreclame altijd opvalt. De letters kunnen direct of indirect worden verlicht. Voor het verlichten van deze doosletters gebruiken wij onderhoudsarme leverlichting.

Vlaggen en vlaggenmasten 

Een andere vorm van gevelreclame is een vlag. In ons assortiment vindt u verschillende soorten vlaggen en vlaggenmasten. Alle soorten en maten zijn mogelijk. Een vlag is de beste optie voor u als u graag gaat voor een dynamische eyecatcher aan uw gevel. Ook een spandoek is een mooie optie voor uw gevel. Met dit product zorgt u voor een industriële en degelijke look. Deze spandoekframes kunnen door ons voor u op maat gemaakt worden. Een groot voordeel van deze manier van gevelreclame is dat het gemakkelijk is om het spandoek te vervangen. Het is dus mogelijk om op een gemakkelijke manier te wisselen tussen verschillende reclameboodschappen. Een voorbeeld van zo’n spandoek is een banier. Dit is een langwerpig en dubbelzijdig geprint spandoek dat aan uw gevel wordt bevestigd met rvs-steunen. Komen uw klanten zijdelings langs uw bedrijfspand rijden? Dan zorgt u er met een banier voor dat zij uw gevelreclame goed kunnen zien.

Lichtbakken 

Een lichtbakken is ook een veel gebruikte vorm van gevelreclame. Bij ons kunt u terecht voor lichtbakken met tl-verlichting en ledverlichting. U kunt kiezen tussen allerlei uitvoeringen en formaten en ook kunt u zelf bepalen of u voor een enkelzijdige of een dubbelzijdige lichtbak wilt gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Belettering 

Tot slot kunnen wij u ook helpen aan mooie letters op uw gevel. Deze vorm van gevelreclame is opvallend, efficiënt en voordelig. Wij zijn in staat om elke gewenste ondergrond te voorzien van een belettering van hoge kwaliteit.

Bestellen 

Onze monteurs komen de gevelreclame bij u op professionele wijze monteren, zodat u zeker bent van een mooi resultaat. Heeft u interesse in onze gevelreclame of heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan vooral telefonisch 0165-534026 (Ma – Vr: 9.00 – 17.30) of via de mail info@meer-reclame.nl contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

  • Nieuwsbrief ontvangen?
  • Opgeleverd project
  • Opgeleverd project go stores roosendaal
  • Gebeld worden?

  • Bedrijfspresentatie Video