Belettering

Belettering

Meer-reclame is dé specialist op het gebied van autobelettering, bestelwagenbelettering en vrachtwagenbelettering. Van alle reclamemiddelen die tot uw beschikking staan, is autoreclame misschien wel de beste en de voordeligste. Door middel van een eenmalige investering bent u jarenlang verzekerd van een aansprekende en opvallende boodschap. Met belettering trekt u gegarandeerd veel aandacht. Uit een recent onderzoek dat is uitgevoerd door het CBR is gebleken dat een wagen die voorzien is van belettering ongeveer 160.000 keer per maand bekeken wordt. Dit komt neer op bijna 2 miljoen keer per jaar!

Professionele belettering 

Het is uiteraard van zeer groot belang dat een belettering die zo vaak bekeken wordt er professioneel en verzorgd uitziet. Hiervoor bent u bij Meer-Reclame aan het juiste adres. Meer-Reclame verzorgt alle vormen van autoreclame geheel zelf. U kunt bij ons terecht voor een pakkend ontwerp, vakkundige productie en uiteraard voor professionele montage. Van een subtiele, kleine stickers op de zijkanten van uw bedrijfswagen tot full colour autowraps. Het kan allemaal!

Meer-Reclame helpt uw bij het realiseren van uw idee 

Wij beletteren ieder door u gewenst voertuig. Of het nu gaat om auto's, bestelwagens, vrachtwagens, aanhangwagens of caravans. Bij het maken van het ontwerp en het monteren van de autobelettering houden wij rekening met het type voertuig en het model waarvoor de uiting bestemd is. Hierdoor zal uw boodschap te allen tijde volledig tot zijn recht komen. Naast autobelettering kunnen wij ook uw autoruiten blinderen of tinten. Dit geeft uw wagen niet alleen een verzorgde uitstraling, maar u zorgt er ook meteen voor dat uw waardevolle spullen niet zichtbaar zijn voor potentiële dieven.

Montage 

Onze SI’BON gecertificeerde monteurs zijn zeer bedreven in het juist aanbrengen van verschillende soorten autobelettering. Zij kunnen ervoor zorgen dat de uiting goed uitkomt op uw voertuig. Hierbij gaan zij uitdagingen niet uit de weg. Vraag ons dus vooral mee te werken aan bijzondere projecten.

Voordelen belettering

Een auto, vrachtwagen of bedrijfswagen met belettering is als het ware een rijdend reclamebord voor uw bedrijf. U bereikt hiermee gemakkelijk een grote groep potentiële klanten in uw werkomgeving. Bovendien breid u tegelijkertijd uw naamsbekendheid uit. Dit alles zonder dat u hierover belasting hoeft te betalen. Kortom, autobelettering is dé manier om uw reclameboodschap naar buiten te brengen. Of het nu gaat om een tijdelijke actie of een permanente uiting, alles is mogelijk!

Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer 0165-534026 (Ma – Vr: 09.00 – 17.30). Wij zijn ook via de mail bereikbaar: info@meer-reclame.nl. Welke vraag u ook heeft over onze diensten en producten, ons team staat altijd klaar om u te helpen!

 

 

 

  • Nieuwsbrief ontvangen?
  • Opgeleverd project
  • Opgeleverd project go stores roosendaal
  • Gebeld worden?

  • Bedrijfspresentatie Video