Printen & Lamineren

Beachflags

Printen & lamineren
Meer-Reclame heeft de beschikking over een uitgebreid machinepark, waardoor printen en lamineren, folie snijden, stickers printen, vacuümvormen en frezen geen probleem is voor ons. Alles wat u nodig heeft om uw project te realiseren, kunt u vinden bij Meer-Reclame! Wij beschikken over tientallen productiemachines, een divers assortiment en een creatieve vormgevingsafdeling die klaar staat om uw ideale ontwerp te realiseren. Printen, lamineren… noemt u het maar op. Bij Meer-Reclame vindt u het allemaal.

Mogelijkheden van printen & lamineren
Bij Meer-Reclame kunt u:

  • Printen: er is meer mogelijk op het gebied van printen dan u zich realiseert. Wat u ook voor ogen heeft, bij Meer-Reclame kunnen wij het realiseren. In samenwerking met u gaan wij aan de slag om uw wildste creatieve ideeën te produceren. Dankzij een uitgebreid assortiment aan materialen, de beschikking over de meest geavanceerde printers en een zeer ervaren en creatief vormgevingsteam kunnen wij voor u alles printen wat u nodig heeft. Onze state-of-the-art printers zijn ongelofelijk snel, kunnen de fijnste kleuren met precisie en in een hoge resolutie printen en kunnen allerlei materialen aan. U zult versteld staan van onze mogelijkheden!
  • Lamineren: een zelfklevende, transparante folie die uw drukwerk beschermt. Hierdoor is uw drukwerk steviger, waardoor het vrijwel onmogelijk is om te scheuren. Het beschermt daarnaast tegen andere risicofactoren, zoals vocht en UV-straling. Daarnaast zorgt het lamineren ervoor dat uw drukwerk er professioneler uitziet. Full color toepassingen zijn mogelijk.
  • Snijteksten: uit vinyl gesneden stickers, bruikbaar voor belettering. Dankzij onze multifunctionele snijmachines van gerenommeerde merken zoals Zund kunnen wij alles creëren wat u maar nodig heeft. De belettering die u voor ogen heeft, vindt u bij Meer-Reclame!
  • Freeswerk: onze geavanceerde freesmachine stelt ons in staat om ingewikkelde vormen in een variëteit aan materialen te creëren. Teksten en logo’s kunnen wij uit diverse materialen halen, in verschillende diktes en kleuren. Uiterst geschikt voor gevels en binnenmuren. Freesletters vallen op, zien er professioneel uit en geven een mooi 3D-effect. Worden gemonteerd door onze ervaren monteurs, maar u heeft tevens de optie om het zelf te monteren.
  • Stickers: wendbaar, multifunctioneel met een strak en professioneel design. Onze stickers zijn perfect voor elke ondergrond, binnen of buiten, kortstondig of langdurig gebruik, in grote of kleine aantallen. Wij zijn specialisten op het gebied van stickers, u zult versteld staan van alle opties die wij u te bieden hebben.

Kijkt u gerust rond op onze website als u behoefte heeft aan meer informatie, elke optie wordt uitgebreid besproken zodat alles voor u duidelijk zal zijn. Overtuigd van onze producten en diensten? Een offerte aanvragen via onze website is gemakkelijk en geheel vrijblijvend. Heeft u nog meer vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen 0165-534026 (Ma – Vr: 09.00 – 17.30) of mailen naar: info@meer-reclame.nl. Welke vraag u ook heeft over onze diensten en producten, ons team staat altijd klaar om u te helpen! Wij gaan voor 100% klanttevredenheid, niets is ons te veel.

  • Nieuwsbrief ontvangen?
  • Opgeleverd project
  • Opgeleverd project go stores roosendaal
  • Gebeld worden?

  • Bedrijfspresentatie Video