Ons bedrijf

Met al haar jarenlange ervaring was Meer-Reclame een begrip op het gebied van belettering en gevelreclame. Voor elke reclame uiting kon u bij meer-reclame terecht. Van ontwerp tot productie en van montage tot onderhoud al uw projecten werden door vakmensen uitgevoerd en waren dan ook altijd in vertrouwde handen bij Meer-Reclame.

Echter, na vijftien jaar nemen Geert Peeters en Albert Vlamings het over van Peter van Meer en zijn compagnons. Dr.Sticker en Dr.Sticker Reclame en Sign zijn totaal leverancier in de reclamebranche en zullen ervoor zorgen dat al uw projecten in goede handen blijven. Met ruim veertien jaar aan ervaring binnen de reclame en sign branche kunt u er op vertrouwen dat wij uw project precies zoals gewenst bij u zullen afleveren.

Bij Dr.Sticker en Dr.Sticker Reclame en Sign kunt u terecht van het begin tot het einde van uw project. Onze enthousiaste verkoop afdeling zal eerst uw mogelijkheden met u bespreken. Vervolgens werken onze vormgevers er hard aan om uw idee om te zetten in een op maat gemaakt ontwerp. Zij denken graag met u mee en zullen ervoor zorgen dat het uiteindelijke resultaat helemaal aansluit op uw wensen. 

Met eigen printers en plotters zorgt ons productie team er vervolgens voor dat al uw uitingen vakkundig gemaakt worden. Uw uitingen kunt u tenslotte zelf monteren, maar u kunt natuurlijk ook terecht bij ons voor de montage van uw reclame uitdrukking. Onze vakbekwame monteurs zorgen er dan voor dat u project ter plaatse perfect gemonteerd wordt.
 
Het is onze missie om samen met u uw project om te zetten in een echte eyecatcher en  om ervoor te zorgen dat het verloop van uw project keer op keer weer uitstekend is.

Interesse? Maar naar het bekijken van al uw mogelijkheden op onze website toch nog op zoek naar meer informatie of andere vragen? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het volgende nummer 0165-534026 (Ma – Vr: 9.00 – 17.30) of mail ons via info@meer-reclame.nl Welke vraag u ook mocht hebben over onze producten, diensten of andere zaken, ons team staat altijd voor u klaar.


Geert Peeters Albert Vlamings
  • Nieuwsbrief ontvangen?
  • Opgeleverd project
  • Opgeleverd project go stores roosendaal
  • Gebeld worden?

  • Bedrijfspresentatie Video