Historie

Al meer dan vijftien jaar was Meer-Reclame een begrip op het gebied van belettering en gevelreclame. Dankzij jarenlange ervaring wist Meer-Reclame waar ze het over hadden. Van ontwerp, productie, montage tot onderhoud. Vakmensen zorgden ervoor dat alle projecten in vertrouwde handen terecht kwamen.

Nu na meer dan vijftien jaar neemt Dr.Sticker alle activa van Meer-Reclame over. Dr.Sticker en Dr.Sticker Reclame & Sign zijn totaal leverancier in de reclamebranche. Het maken van simpele stickers, gepersonaliseerde reclamezuilen, lichtbakken of grotere projecten, zoals de aankleding van een bedrijfspand of bestickering van al uw bedrijfswagens, wij verzorgen het allemaal.

Vijftien jaar geleden begon het allemaal met een stage die uitgroeide tot een interesse voor stickers. Op de slaapkamer van Albert begonnen Geert en Albert eerst met het uitsnijden van stickers, maar al snel kochten zij hun eerste digitale printer. Eén printer we rd er twee en twee printers werden er al snel drie en zo groeide Dr.Sticker gestaag verder.

Binnen enkele jaren is Dr.Sticker uitgegroeid tot een grote speler binnen de reclamebranche. De website www.drsticker.nl bestaat inmiddels al veertien jaar en het harde werk van Dr.Sticker is in die tijd meerdere malen beloond met verschillende prijzen binnen de reclamebranche, zoals de Sign Award in 2014 en de Roosendaal Business Award in 2016.

In 2016 besloot Dr.Sticker zich nog verder uit te breiden en werd Dr.Sticker Reclame en Sign geboren. Deze uitbreiding betekend dat Dr.Sticker nu ook reclame uitingen zoals gevelreclame, reclamezuilen en lichtreclame voor haar klanten kan verzorgen. Voor een greep uit de projecten van Dr.Sticker Reclame en Sign verwijzen wij u naar www.drsticker-reclame.nl

Met waardes als, aandacht, kwaliteit & snelle levering staat Dr.Sticker voor u klaar op het gebied van reclame en sign. Het team van ervaren vormgevers, vakbekwame signmakers en monteurs en een gemotiveerde verkoop en marketing afdeling zorgen ervoor dat uw idee word omgezet in het beeld dat uw voor ogen had voor uw reclame uiting. 

Met het overnemen van de activa van Meer-Reclame hoopt Dr.Sticker nog verder door te groeien en als voormalig klant van Meer-Reclame kunt u er natuurlijk verzekerd van zijn dat wij er alles aan zullen doen om deze overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen en om u te blijven helpen met uw reclame uitingen.


Geert Peeters Albert Vlamings

  • Nieuwsbrief ontvangen?
  • Opgeleverd project
  • Opgeleverd project go stores roosendaal
  • Gebeld worden?

  • Bedrijfspresentatie Video